Sant Cugat creix en ètica

Nou mesos després de presentar-se en societat, l’associació esportiva Sant Cugat Creix ja té la Carta Ètica. És una mostra més que evidencia que els tres clubs que l’integren (Patí Hoquei Club Sant Cugat, Club Voleibol Sant Cugat i Club de Rugby Sant Cugat) tenen molt clars i definits els seus objectius.

La Carta Ètica, que Sant Cugat Creix va presentar el dimarts 16 de desembre, en un acte presidit per l’alcaldessa, Mercè Conesa, a la Sala de Plens de l’ajuntament, es fonamenta en dos pilars, els quals són els valors i el codi ètic. Es tracta d’un document molt ben treballat, que ha liderat Carme Ponte, secretària del CV Sant Cugat, amb un missatge molt clar.

Un dels molts punts que m’agrada d’aquesta Carta Ètica és la frase “Primer la base”. Això ja ho diu tot. I els que més han de llegir aquesta Carta Ètica són aquells pares que no sumen, ben al contrari, resten.

Sant Cugat Creix, que va néixer l’abril del 2014, ja té programat un munt d’accions i d’activitats per al 2015 per fomentar i donar a conèixer aquesta excel·lent guia d’ètica esportiva.

També aplaudeixo que l’Ajuntament, l’Escola d’Art i Disseny i Paidos s’hagin adherit en aquesta Carta Ètica. Diu molt d’ells. Sant Cugat Creix vol seguir creixent. I es nota.

 
Comentaris

Destaquem