Sant Cugat és marca Barcelona

'Moltes de les empreses i dels actors econòmics que tenen seu a Sant Cugat son part important i rellevant de la "marca Barcelona"'

El passat mes de juny vàrem celebrar el nostre primer tribuna de l'any 23 amb el títol: Gran Barcelona, reptes i oportunitats per les empreses. L'esdeveniment va ser un gran èxit, amb més de dos-cents participants representant el teixit empresarial i institucional de Sant Cugat i del Vallès.

L'acte, que va comptar amb destacats ponents del món empresarial com el Sr. Jaume Guardiola, president del Cercle d'Economia; el Sr. Oriol Alcoba, director general d'Indústria de la Generalitat de Catalunya; i la Sra. Mercè Conesa, directora general de Barcelona Global, va ser dissenyat per reflexionar sobre l'entorn econòmic i les seves oportunitats per potenciar la marca Barcelona i el seu entorn metropolità.

La idea central era la de posar en relleu la realitat econòmica de Sant Cugat, i per extensió la del Vallès, amb l'objectiu de deixar clar que moltes de les empreses i dels actors econòmics que tenen seu a Sant Cugat son part important i rellevant de la marca Barcelona. Moltes vegades, les grans decisions del món econòmic es prenen entre les administracions del país i les institucions empresarials que, no només tenen la seu a Barcelona, sinó que també només pensen en termes de la capital.

Des de Sant Cugat Empresarial vàrem voler portar a terme aquest debat per reivindicar la nostra vocació de participar i influir en aquestes decisions que tenen un impacte al nostre territori. Com a exemples podem esmenar l'ampliació de l'aeroport, que dona servei a tot Catalunya i no només al Barcelonès, la B40, el disseny d'infraestructures viàries i de ferrocarril i, en general, les discussions sobre les polítiques industrials i econòmiques de l'administració.

Pensem que amb aquesta trobada els interessos de les nostres empreses van poder ser escoltats i creiem que d'ara endavant se'ns tindrà més en compte en els grans fòrums econòmics del país.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem