TOT Sant Cugat: Genial!

"Moltes gràcies, Ramon per la teva visió i la teva generositat envers la Gent Gran de la nostra ciutat. I per l’immens suport de comunicació ofert pel TOT Sant Cugat"

Fa 35 anys Ramon Grau va crear una marca genial: TOT Sant Cugat. Quan llegeixes el contingut de la revista en paper, veus que és veritat. Un «gran producte» gratuït, amb una «gran marca». I que s’ha fet universal amb la seva edició on line, que et permet seguir el batec de la ciutat, quan estàs de viatge, des de qualsevol punt del món.

A principis del 2001 Ramon Grau va convocar el Consell Editorial extern del Diari de Sant Cugat. Un dels convidats, Lluís Puig Tuneu, va parlar de la seva experiència com a conferenciant de l’Aula per a la Gent Gran de Barcelona. I que, n’estava convençut, a Sant Cugat podria tenir molt d’èxit. Ramon, gran creatiu, va intuir l’interès de la idea. Va proposar ajudar-nos, posant gratuïtament a la nostra disposició, durant uns quants mesos, un despatx, una secretària (Irene, una joia, que quasi tots coneixeu) i un telèfon. Va fer imprimir i distribuir un programa per a les tres primeres conferències «de demostració» abans de l’estiu, valorant l’interès d’una Aula per a la Gent Gran a Sant Cugat. L’èxit va ser total.

 

L’octubre de 2001 es va començar el primer curs a l’Arxiu Nacional de Catalunya, amb llista d’espera de socis. Tot seguit vam posar en marxa la repetició de la mateixa conferència dels dimarts, als dijous de cada setmana. I des de llavors fins ara, amb una varietat d’activitats per escollir «a la carta».

Moltes gràcies, Ramon per la teva visió i la teva generositat envers la Gent Gran de la nostra ciutat. I per l’immens suport de comunicació ofert pel TOT Sant Cugat.

Felicitats, també, al vostre eficient equip pels 35 anys d’èxit.

 
Comentaris

Destaquem