Sant Cugat: més força, més futur

'En aquestes eleccions municipals està en joc, doncs, si la nostra ciutat s'estanca i mira al passat, o si segueix avançant, més viva, més dinàmica i més moderna'

Ens trobem en un moment decisiu. Sant Cugat és una ciutat d'èxit, però per conservar allò que tenim no podem quedar-nos quiets. Els propers anys, per tant, seran clau perquè la ciutat estigui preparada per als reptes dels nous temps.

En aquest mandat, Sant Cugat ha tingut un govern progressista. Ha estat un període en què la ciutat ha fet passes endavant, avançant cap al futur amb una mirada moderna i dinàmica. Quatre anys amb un govern per a tothom, perquè hem treballat per a tots i cadascun dels santcugatencs i les santcugatenques i no només per a uns quants. Tot plegat per garantir i renovar la nostra qualitat de vida, que és el que més valorem la gent que vivim a Sant Cugat.

El Sant Cugat d'avui és el resultat d'una fórmula i els representants públics tenim l'obligació d'actualitzar-ne constantment els ingredients per garantir que continuï sent un èxit: habitatge assequible, equipaments culturals de referència, la pràctica esportiva a l'aire lliure i en equipaments, la jardineria pública sostenible, la qualitat de l'aire, una ciutat segura, la mobilitat saludable i seguir generant aliances amb el comerç i les empreses per generar oportunitats per a tothom.

En aquestes eleccions municipals està en joc, doncs, si la nostra ciutat s'estanca i mira al passat, o si segueix avançant, més viva, més dinàmica i més moderna. I aquest és el compromís que prenem la gent d'Esquerra Republicana. Perquè Sant Cugat segueixi fent passes endavant amb més força per garantir el nostre futur.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem