Sant Cugat s'acomiada de la Ciutat Europea de l'Esport

L'esport, cada cop més, forma part de la vida quotidiana de les persones, ja no és una activitat reservada només als professionals i ja no és només jugar a futbol

Cada any és especial, però aquest 2018 encara ho ha estat més. Sant Cugat ha tingut l'honor d'acollir la Ciutat Europa de l'Esport.

Voldria començar per agrair a tots els i les santcugatenques que han estat partícips en alguna de les més de 200 activitats que han estat organitzades. I per descomptat donar les gràcies a l'equip de govern i en especial a la regidoria d'esports que ha treballat incansablement per fer-ho possible.

L'esport, cada cop més, forma part de la vida quotidiana de les persones, ja no és una activitat reservada només als professionals i ja no és només jugar a futbol. Sant Cugat és una ciutat envoltada d'un entorn que ens crida a practicar esport. Començant pel medi natural com Torre Negre, o grans extensions de parcs i jardins com ho són el de la Pollancreda o el que s'estén des del Parc Central fins a passar el Turó de Can Mates. Espais on es pot córrer, caminar, anar amb bicicleta, fer trecking entre d'altres.

A la ciutat trobem diverses piscines municipals així com pavellons, gimnasos, pistes de bàsquet o vòlei i fins a camps de futbol. A més, tenim la sort de tenir el CAR, que ha instruït olímpics com la nadadora de sincronitzada Gemma Mengual.

En definitiva, l'esport no és només estar en forma sinó que fomenta hàbits saludables, ens aporta valors, ens ensenya a ser forts, a controlar la nostra ment, ens ajuda a desconnectar de la rutina i ens empeny a superar-nos dia rere dia. Espero i desitjo que aquest any hagi servit per encoratjar a més i més persones a practicar esport. Sant Cugat ens ho dona tot per fer-ho.

 
Comentaris

Destaquem