Sant Francesc-Monestir: Una proposta de totes i tots

La força del barri, dels veïns i veïnes i comerços ha estat cabdal per tirar-ho endavant

El barri de Sant Francesc – Monestir està en transformació des de fa mesos. Si fem memòria en els darrers programes electorals els i les socialistes ja vàrem apostar decididament per transformar el barri. L'objectiu ha estat sempre millorar els equipaments, propostes d'inclusió social, iniciatives en l'àmbit de les infraestructures i obres que haurien de fer un barri més amable. Seguretat, aparcament, contenidors, voreres i cablejat ha estat una preocupació constant.


Per això des de 1999, hem proposat aquestes millores, i el 2011 vàrem plantejar-ho com un pla total de regeneració i millora integral del barri: les places d'en Coll i Sant Francesc, els carrers Sta. Engràcia, Creu, Joan XXIII, les pistes St. Francesc, l'Av. Cerdanyola, el "campito", el Torrent d'en Ferrussons, són alguns dels exemples escrits en els nostres programes, però sabem que encara queden millores a fer en matèria de serveis, equipaments i projectes.


La força del barri, dels veïns i veïnes i comerços ha estat cabdal per tirar-ho endavant, i també l'aposta decidida d'un equip de govern per aquesta reforma integral. Així que com a part de la societat civil, i el fet d'haver mantingut aquesta flama de demanda també la sentim nostra, formant part d'un engranatge, d'un tot, sempre presents que ha ajudat a empènyer.


No per cridar més és fan més coses, a vegades la discreció, la negociació, el diàleg, el pacte, i el treball des de la trinxera ajuda a crear un clima d'entesa i es poden realitzar projectes que afavoriran al veïnatge, al barri i a la ciutat.


Gràcies a tots i totes aconseguirem millorar un barri emblemàtic de Sant Cugat. Ens ho mereixem!

 
Comentaris

Destaquem