Sant Joan i la Festa Major

'La festa de la Flama del Canigó per Sant Joan i la Festa Major tenen també un batec que és el dels voluntaris'

Un any més hem celebrat Sant Joan i la Festa Major. Un any més els carrers s'han engalanat i s'han omplert de música i festa. Un any més des dels més petits als més grans s'ha pogut gaudir de diverses activitats que han fet vibrar Sant Cugat. Però, us heu preguntat, per què això pot esdevenir?

Si bé és cert que l'Ajuntament destina un pressupost i que hi ha treballadors que cobren per organitzar els actes, la festa de la Flama del Canigó per Sant Joan i la Festa Major tenen també un batec que és el dels voluntaris. Mesos abans del pregó es comencen les reunions per idear els esdeveniments.

Podríem fer una llista amb tot el que es parla a les diverses reunions i no acabaríem. Caparrots decidint quins surten a plaça, les Sardanistes escollint les cançons, els Geganters mirant bé la ruta per on passar, els Diables preparant el polvorí, els Bastoners assajant amb els petits i grans, els de l'Esbart i Mediterrània revisant tot el vestuari, els Castellers practicant per la gran actuació, els d'Òmnium preparant les escombres per encendre la flama... i així, totes les entitats, en paral·lel, per arribar a finals de juny i que tothom gaudeixi de les festes i de la vida.

Ara és el moment de fer valoracions, de veure què es pot millorar, però sobretot és temps de felicitar-nos. També és el moment per agrair a tothom que de forma voluntària ajuda a mantenir viu Sant Cugat.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem