Sant Jordi amb castells petits

'Actualment, el nivell de la colla santcugatenca no és el de fa uns anys i, tanmateix, si som honestos, l’actuació dels Gausacs ha quedat molt per sota de les expectatives'

Cada any, pels volts de Sant Jordi, els Gausacs es desplacen a Igualada per participar en l’actuació d’aniversari de la colla local, els Moixiganguers. Enguany, però, els dos esdeveniments coincidien en data i això sempre dificulta molt poder desplaçar prou gent per a fer-hi la millor actuació possible.

L’actuació ha començat amb entrebancs per a la colla santcugatenca: l’autocar que els duia fins a la capital de l’Anoia ha patit diversos contratemps i, com a conseqüència, la colla hi ha arribat tard. D’arrancada, entre els pocs components dels Gausacs que s’hi havien desplaçat en cotxe particular s’ha pogut bastir un pilar de 4 per donar el tret de sortida a l’actuació. Just en el moment que tocava fer el primer castell el gruix de la colla ha arribat a plaça i s’ha pogut continuar amb normalitat. Fins abans de la pandèmia, la plaça igualadina estava avesada a veure molt bones actuacions dels Gausacs; en aquestes mateixes dates s’hi ha descarregat castells de molta entitat com el 3 de 8 i el 2 de 8 amb folre. Actualment, el nivell de la colla santcugatenca no és el de fa uns anys i, tanmateix, si som honestos, l’actuació dels Gausacs ha quedat molt per sota de les expectatives. Dos castells de 7, el 3 i el 4, acompanyats d’un senzill 2 de 6 és el que ha pogut dur a plaça una colla santcugatenca que està passant per uns moments complicats quant a la presència de camises a l’assaig i a plaça.

La colla local ha fet una gran actuació amb el 2 de 8 amb folre , el 7 de 8 i el 3 de 8, mentre que els castellers de Lleida han dut el 4 de 7, el 3 de 7 amb agulla i el 4 de 7 amb agulla, castells que han descarregat sense problemes.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem