Seguirem treballant per Sant Cugat i per Catalunya

'Han estat quatre anys apassionants i il·lusionants en els quals crec que, malgrat les dificultats, hem aconseguit canviar la inèrcia dels 32 anys anteriors'

El passat 28 de maig es van celebrar les eleccions municipals. És innegable que aquests resultats no van ser els que esperàvem. Segurament no ens hem sabut explicar o algunes de les nostres propostes no han merescut l'adhesió de la ciutadania. M'agradaria expressar el meu agraïment a les 4.769 persones que van dipositar la seva confiança en el nostre projecte. Són les seves veus i el seu suport constant el que ha donat sentit i força a la nostra tasca com a equip de govern.

Han estat quatre anys apassionants i il·lusionants en els quals crec que, malgrat les dificultats, hem aconseguit canviar la inèrcia dels 32 anys anteriors. Hem aconseguit posar a la primera línia del debat la qüestió de la necessitat d'habitatge assequible i de lloguer: hem aprovat un pla d'habitatge amb l'horitzó 2030. Hem posat en primer pla l'emergència climàtica i la sostenibilitat. Hem impulsat un Sant Cugat inclusiu i per a tothom on ningú es quedi enrere per qüestions econòmiques, d'origen o de gènere.

Hem fet molta feina, i ens queda molta més per fer. Defensarem la feina feta i els valors que representen com a base per la construcció del Sant Cugat del futur. Defensarem que continuï el projecte de ciutat que hem començat a edificar. Una ciutat a la mida de les persones, verda i equilibrada, social i territorialment.

Finalment, vull manifestar que tenim un gran partit, fort i cohesionat. Tenim un molt bon equip, amb persones preparades i tenim el compromís de seguir treballant al costat de la gent, amb l'objectiu de satisfer les seves necessitats. Volem ser útils i ho serem.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem