Ser mare, el treball més difícil de tota la meva vida

'Mai podré entendre el que porta a una persona d'edat avançada a portar una o diverses vides al món mitjançant la gestació subrogada'

Recordo quan vaig tenir als meus fills als meus braços per primera vegada, no podia creure que aquestes personetes tan petites fossin un trosset de mi. Uns sentiments de felicitat, de protecció i de por es van apoderar fa 24 anys, i vaig saber que mai més tornaria a dormir d'estirada, que el menjar compartit sabia molt millor, que la roba que em comprava per a mi li quedava millor a la meva filla, i que els partits de futbol eren més interessants quan es veien darrere de la porteria del meu pèl-roig.

Tenir fills és la decisió més complicada d'un ésser humà i per descomptat no és cap capritx a mesura, alguna cosa que es pugui comprar per a satisfer les nostres ànsies de posseir.

L'amor filial traspassa tots els raonaments lògics i ens treu el millor i el pitjor de nosaltres.

Mai podré entendre el que porta a una persona d'edat avançada a portar una o diverses vides al món mitjançant la gestació subrogada. Sempre aplaudiré l'arribada d'un nadó, però mai mitjançant aquesta forma i manera, fent servir a dones amb poc poder adquisitiu perquè facin d'incubadora dels desitjos frustrats dels qui tenen posició o fama.

Les empreses que hi ha darrere d'aquestes dones no són cap ONG, sinó que són empreses amb afany de lucre, de molt de lucre, que viuen de forma esplaiada a costa del sofriment i de la necessitat primària.

M'entristeix pensar en tots aquests nens ja nascuts, que esperen protecció, amor i cures. Que generoses són totes les persones que apadrinen o són pares d'acolliment, que anteposen el benestar d'aquests petits al seu propi. Pares i mares d'edats avançades que amb la seva experiència o sense ella fan la vida més fàcil d'aquestes personetes que es mereixen l'oportunitat de la vida.

Pensem que darrere d'una mare de lloguer sempre hi ha una necessitat econòmica i que encara que es prestin a fer d'incubadora de somnis de persones amb alt poder adquisitiu, es deixa pel camí i, sense adonar-nos, el fonamental: La vida.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem