Seré un alcalde proper, al costat de les persones i els problemes

'Per damunt de tot, cal escoltar i estar a prop de les persones. La proximitat en política local és molt important, imprescindible'

No entenc la política local d'una altra manera que no sigui treballant des de la proximitat. He superat els 32 anys exercint l'ofici de periodista local en aquesta ciutat que em té el cor-robat. Probablement, tinc una mirada que m'atreviria a definir de privilegiada de Sant Cugat, els seus barris i la seva gent.

En aquests quatre anys que fa que soc regidor, no he deixat mai d'aplicar els recursos del meu ofici. Formen part del meu ADN. Què feia abans de publicar una notícia? Anava al lloc dels fets, observava els detalls, prenia notes, enraonava amb les persones afectades, analitzava i contrastava totes les opinions, treia conclusions i elaborava el reportatge. Doncs això és el que faré com a alcalde de Sant Cugat si la població ens fa confiança el 28 de maig.

Per damunt de tot, cal escoltar i estar a prop de les persones. La proximitat en política local és molt important, imprescindible. Aquesta setmana he participat en el programa "El bastón del Merino" de Ràdio la Floresta on Juan Carlos Merino, entre cançons de Raimon i Lluís
Llach punxades per Dionisio Giménez, m'ha fet un "tercer grau" sobre aquest barri tan singular. Hi ha molta feina a fer a la Floresta en àmbits com el transport públic, el manteniment del barri o dels equipaments socials i esportius. Feina que farem.

El meu primer compromís amb la Floresta i amb la resta de barris l'he adquirit a través d'aquesta entrevista: seré un alcalde que participarà en totes les sessions dels consells de barri de la Floresta, les Planes i Mira-sol per donar compte dels compromisos adquirits amb aquests nuclis lluny del centre urbà de Sant Cugat.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem