Setmana de mobilitat sostenible

A Sant Cugat del Vallès, anar a qualsevol lloc a peu, en bicicleta o en transport públic és factible

No entraré en el poc respecte de conductors diversos, de bicicleta, moto o cotxe, envers qui té l’última prioritat, que és la persona que va a peu (tots anem a peu algun cop o altre).


Ferrocarrils de la Generalitat encapçala el model d’excel·lència en ferrocarril. Sant Cugat Centre, Volpelleres, Mira-sol, Valldoreix i Les Planes. 5 estacions a la nostra ciutat amb puntualitat màxima i fiabilitat.

Als antípodes, l’estació de Coll Favà de Rodalies Renfe. Entre Martorell i Granollers Centre. La línia R8. Amb un servei menys acurat i menys puntual. Per tant menys fiable, però que més o menys funciona.


Potser vàreu comprar fa anys una plaça de pàrquing i un cotxe només per anar a treballar i poca cosa més. I si us ho veneu tot? Cobraríeu uns milers d’euros i potser entre el tren i una bici elèctrica (si no voleu fer esforç), passareu a tenir noves sensacions amb una alta qualitat de vida.

Bé, si no sou amics de tot plegat i continueu entossudits amb el cotxe, perquè no voleu canviar o perquè no podeu per logística diària, vivint a Sant Cugat i treballant a Barcelona, la solució és el vehicle elèctric.

Autonomia real 150 km. Zona blava i verda a Barcelona, també a Sant Cugat, gratuïta. A partir de l’1 de gener a 36 municipis de l’àrea metropolitana de Barcelona. Túnels de Vallvidrera gratuïts de dilluns a divendres. Despesa de combustible d’1 euro els 100 km. Nombrosos punts de càrrega a Barcelona gratuïts (per si no en tenim prou amb els 150 km i us agafa suor freda).

A Sant Cugat càrrega gratuïta semi ràpida davant l’Auditori (3 hores 100% bateria). Al carrer de la Mina, tocant al CAP en poques setmanes punt ràpid gratuït. En 20 minuts 80% de bateria. Abans d’acabar l’any el segon punt ràpid, com el del carrer de la Mina, davant del centre Comercial Sant Cugat de la carretera de Rubí al peu de l’AP-7 i B-30.


Repenseu la vostra mobilitat. Molta gent ho està fent.

TEMPERATURES i PLUGES
SANT CUGAT / SETEMBRE 2016

DIA    MÀXIMA    MÍNIMA    PLUGES
 12             31º                19º               0
 13             30º                17º           11 l/m2
 14             26º                15º            2 l/m2
 15             24º                13º            0,1 l/m2
 16             27º                13º                0
 17             24º                15º                0
 18             25º                13º                0

 
Comentaris

Destaquem