Setmana de la Gent Gran

'L'Ajuntament queda compromès a atendre tothom qui els demani i els necessiti'

Estem en plena Setmana de la Gent Gran, ja que l'1 d'octubre se celebra arreu el Dia Internacional de la Gent Gran. Podem dir que a Sant Cugat hi ha 2 grans col·lectius de "gent gran". Els uns, vinculats a les entitats agrupades a la Taula de la Gent Gran, expressem un cop més que no se'ns pot marginar, ni arxivar, sinó que podem aportar la nostra professionalitat i la nostra experiència i, per això, hem organitzat totes les activitats de la Setmana de la Gent Gran. D'altres, els qui ja no poden participar per raons d'edat i, sobretot, de salut, que esperen que se'ls tingui en compte per rebre els serveis que necessiten.

Per tot això també és molt important el que ha fet l'Ajuntament la setmana passada. Ha publicat una Guia de la Gent Gran, on es recullen tots els recursos disponibles a Sant Cugat. Ja fa molt de temps que les entitats hi treballàvem i l'esperàvem. Allà trobarem moltes oportunitats per a la millora de l'habitatge, tant a casa com a residències, per a cobrir les despeses bàsiques, per a la mobilitat, per a la salut, per a activitats de lleure o per a l'assessorament en temes legals i administratius.

Si fins ara els que els coneixien eren els tècnics de l'Ajuntament, que n'informaven les persones que recorrien a Serveis Socials, ara, en fer-los conèixer a bastament, l'Ajuntament queda compromès a atendre tothom qui els demani i els necessiti. És molt bona la decisió de difondre-ho i esperem que veritablement puguin arribar eficaçment a tothom. Seguirem exigint-ho mitjançant els grups de treball i les sessions plenàries del Consell de la Gent Gran.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem