Sigues benvingut, Josep Maria Vallès

'Dirigir mitjans de comunicació no és el mateix que dirigir una ciutat, certament, però en Vallès és un home que reuneix els requisits bàsics per ser batlle'

El 7 d'octubre de 2011, vaig publicar un article al Diari de Sant Cugat sobre Josep Maria Vallès. Hi lloava la figura de Ramon Grau per haver dotat Sant Cugat de mitjans de comunicació propis i també la persona de Josep M. Vallès com a director, tant del Diari de Sant Cugat com del TOT. Abans, però, en Vallès havia començat la seva trajectòria teclejant les màquines d'escriure de l'emissora local, obra també d'en Grau reconvertida més tard en Cugat Mèdia. Era el 1991, i ara, trenta-dos anys després, Josep M. Vallès ha esdevingut alcalde de Sant Cugat assumint la responsabilitat de dirigir la vida d'aquest municipi durant el proper mandat.

Dirigir mitjans de comunicació no és el mateix que dirigir una ciutat, certament, però en Vallès és un home que reuneix els requisits bàsics per ser batlle: és una persona empàtica, accessible, li agrada la gent, sap escoltar, té mà esquerra, té voluntat de servei... Hi ha alcaldes endollats pel partit que no tenen aquests atributs, que són eixuts, apàtics, displicents, sectaris, despòtics, que recelen de tot funcionari que no és dels 'seus' i que l'arraconen, l'assetgen laboralment o li fan la vida impossible. Aquests alcaldes i governs, per sort, són efímers i no deixen cap empremta en la història. Josep Maria Vallès és l'antítesi d'això, coneix Sant Cugat i vol servir-lo no pas tancant-se en un despatx, sinó a peu de carrer i amb una llibreta a la mà per recollir-hi queixes, reclamacions, parers o propostes. Sigues benvingut, Josep Maria Vallès.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem