Solvent, igualitària, equilibrada i guanyadora

'A més de ser una llista "cremallera", comptem amb persones compromeses, militants, creatives i defensores de polítiques d'igualtat i la seva implementació'

Així vàrem presentar la setmana passada públicament la nostra candidatura electoral del PSC per a les eleccions municipals del proper maig, i que posteriorment quedava ratificada per l'assemblea local per unanimitat. Aquestes eleccions són les més importants per als pobles i ciutats d'arreu, ja que determinaran les noves alcaldies i la composició dels ajuntaments.

He tingut el plaer i la responsabilitat de fer una candidatura que té com a objectius: la igualtat, l'equilibri i que és guanyadora. A més de ser una llista "cremallera", comptem amb persones compromeses, militants, creatives i defensores de polítiques d'igualtat i la seva implementació.

Estan representats els amplis sectors de la societat i de col·lectius professionals, s'incorporen persones independents que responen a perfils diferents que donen un valor afegit al propi del partit, amb una gran capacitat de gestió demostrada en cada un dels àmbits. La proposta té present la distribució territorial del municipi, persones de Mira-sol, La Floresta, Volpelleres, Can Cabassa, Les Planes, dels barris de Sant Francesc, Monestir, del centre i d'altres, així com de Valldoreix, amb una aposta decidida per augmentar la presència de vocals a la junta veïnal.

I és obvi que s'ha de fer des de la base també de la confiança dels i les que m'han acompanyat aquests darrers quatre anys, renovant-la i enfortint-la per a continuar-hi treballant. És també un orgull poder comptar amb persones que han tingut rellevància política i social tant en l'àmbit local, com nacional o de l'Estat, en definitiva, una proposta solvent, igualitària, equilibrada, cohesionadora i guanyadora. #StQgatAvança

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem