Som Sant Cugat o l'art de l'autopropaganda

'Segurament han deixat d'entrar a la Zona de Baixes Emissions, però es deuen moure per la perifèria i vials de circumval·lació'

Sí, de l'autopropaganda institucional pagant, sempre pagant, els ciutadans. Pàgines i pàgines de fotos, colorins i autobombo. Encara que l'exemplar que tinc a les mans és del juliol 22, no 18, 2a època, aquesta introducció val pels altres 17 números de la 2a època i tots els de les èpoques anteriors i, per tant, afecta el tripartit i també als anteriors consistoris. No se n'escapa ningú.

Bé, tornem al juliol 22. Vaig aguantant els desitjos de bon estiu de l'alcaldessa, després, un plànol magnífic del terme de Sant Cugat per explicar-nos un pla d'asfaltat que no crec que arribi ni al 3% dels carrers, zones verdes i milers d'arbres que absorbeixen tant COque jo crec que no en deu quedar ni un gram. I arribem a les dades de mesures de la qualitat de l'aire, en el qual el gran titular és "la Zona de Baixes Emissions redueix la contaminació".

I sí, posen tot de dades que així ho demostren; però, és clar, només faltaria que amb tot el merder, molèsties i diners públics gastats no hi hagués millora! Llavors torno enrere al mapa de l'asfaltat i veig que la Zona de Baixes Emissions ocupa una molt petita part del terme i penso que també m'agradaria veure globalment com ha evolucionat la contaminació en tot el terme, perquè els cotxes no han desaparegut.

Segurament han deixat d'entrar a la Zona de Baixes Emissions, però es deuen moure per la perifèria i vials de circumval·lació; només cal veure les cues a l'hora de les escoles i per anar als centres comercials, perquè el qui ara no pot passar pel centre, deu donar la volta per fora. Per tant, publiqueu les dades de contaminació de tot el terme i veurem què surt, encara que amb tants arbres que tenim no sigui el cas que surti que no tenim CO2.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem