Som Sant Cugat... I som Mira-sol

'Més de 5 anys després seguim igual i, el que és pitjor, continuarem omplint pamflets d'autopropaganda i autobombo'

El mes passat parlàvem del dispendi innecessari i gairebé immoral d'aquesta publicació. Però el més escandalós és que al cap d'uns dies trobo a la bústia un full a tot color també, que posa "Som Mira-sol, butlletí del consell del barri", sense cap data, però que bàsicament parla dels pressupostos participatius del barri 2022-23.

En llegir-lo em passa com allò de la pel·lícula de la marmota. Flash primer quan diuen que està en marxa el procés per adjudicar les obres del complex aquàtic. Igual és un tema que fa 20 anys que està al darrere. Primer havia de ser un gimnàs amb piscina i ara, no vegis, serà tot un complex aquàtic. I durant aquest temps no s'ha fet absolutament res i els veïns esperant. No passa res, hi estem acostumats. Però no ens fem il·lusions que tot just s'inicia el procés per l'adjudicació. Faltarà l'acceptació i l'inici de les obres... 20 anys més?

Flash segon. Resulta que enguany (queden 2 mesos i escaig) començaran les obres per urbanitzar el pas de la carretera de Rubí sota el pont de l'AP-7 on es farà un pas de vianants. D'això me'n recordo molt bé, ja que en el "Som Sant Cugat" del 5 de març 2017, pàgines 6 i 7 sortia també la notícia de l'imminent inici de l'obra. Més de 5 anys després seguim igual i, el que és pitjor, continuarem omplint pamflets d'autopropaganda i autobombo.

Saben que la gent no tenim memòria, que ningú ho recordarà, però sempre hi pot haver algú que els enganxi. S'atrapa més aviat a un mentider que a un coix, diu la saviesa popular.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem