Sous i transparència

L'administració municipal de Sant Cugat torna a estar nomenada com una de les més transparents del país

Em deia l'altre dia un amic que l'administració municipal de Sant Cugat tornava a estar nomenada com una de les més transparents del país. Això és motiu d'orgull perquè vol dir que, respecte de les dades facilitades, es donen els paràmetres que se sol·liciten per acreditar aquesta transparència.

Desconec si també s'avalua l'eficàcia o bé si hi ha algun rànquing que la mesuri, no vull polemitzar perquè no ho sé, ara bé, limitant-me al títol de l'article, el fet que es publiquin els sous dels càrrecs de confiança i dels polítics no deixa de ser motiu de polèmica, no per la publicació en si, que higiènicament és correcte, sinó pels imports que es paguen i que justifiquen, sens dubte, que avui en dia, ser polític és una feina recomanable econòmicament parlant.

S'ha publicat aquests dies una pujada del 45% per membres de l'oposició. També he llegit que el cap de gabinet de la nostra alcaldessa cobra 76.000 €. És lògic que tots aquests sous s'hauran de fiscalitzar, per aquells a qui també se'ls hi ha apujat el sou. No deixar de ser una mica poc transparent tot plegat.

En fi de segur que uns i altres executaran molt bé la seva feina i el municipi també en sortirà guanyant. A la vista d'això, es necessitarà nota de tall per poder ser polític, igual que a les universitats. El problema és saber quan passaran la nota.

 
Comentaris

Destaquem