Srs. del desgovern Tripartit, els santcugatencs no som idiotes

'L'experiment del tripartit no ha funcionat. Aquesta ciutat ja no és el que era. Tenim molta feina a fer a partir del mes de juny!'

El resultat de l’enquesta que fa l’Ajuntament és molt clar: mai un govern havia estat tan mal valorat com el tripartit actual de Sant Cugat.

La ciutat està bruta, només han fet l’habitatge públic que restava programat de les alcaldesses Conesa i Fortuny, han empitjorat la mobilitat, han proposat construir torres de dotze plantes de pisos en zona industrial, han augmentat la llista d’espera de concessió de llicències urbanístiques, el Teatre-Auditori continua sense director i perdent espectadors i patrocinadors, el teatre de la Unió continua tancat, no han fet cap nou pavelló esportiu, han abandonat el projecte i subvencions per fer la nova biblioteca central, no han fet res per tenir una nova residència de gent gran i casal d’avis, deixen morir els cinemes del centre, l’esperat centre cívic Villa Montserrat de l’av. de Cerdanyola està en punt mort, el Monestir i entorn continuen sense cap mena de protecció, no han augmentat els punts de recàrrega per a vehicles elèctrics, compren la masia de Torre Negra sense saber què fer-ne, la gestió econòmica de l’Ajuntament és nefasta, es gasten milers de milers d’euros per vendre fum parlant del Sant Cugat del futur, fan càterings amb canapès i cava per presentar projectes no executats…

El mínim que ha de fer un Ajuntament és mantenir l’espai públic, les voreres, els carrers, el mobiliari urbà, els arbres, l’enllumenat... I això s’ha de fer sempre, i no només a quatre mesos de les eleccions.
L'experiment del tripartit no ha funcionat. Aquesta ciutat ja no és el que era. Tenim molta feina a fer a partir del mes de juny!

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem