Storytellers

'Ja tornem a ser a casa, fa il·lusió tornar a la vida normal, tot i que deixes allà una part important de la família. Austràlia és molt lluny i saps que haurà de passar temps per tornar-hi'

Han estat dos mesos on hem pogut fer vida familiar i una mica de turisme. Però sobretot hem pogut conviure intensament amb els nostres nets, en Marcel de 4 anys i l'Arnau de 2. Els hem anat a buscar a la guarderia, hem passejat, hem anat a jugar als parcs; hem intentat esprémer cada moment per gaudir-ne al màxim.

Però si hi ha hagut una experiència que serà inesborrable per nosaltres, ha estat la de fer de contacontes a la classe del Marcel. Tot va venir quan la responsable de la classe en va proposar d'anar-hi un dia a explicar un conte en castellà, ja que hi havia alguns nens de pares sud-americans i que li semblava que podria ser una bona experiència per a ells. Va anar tan bé que el que havia de ser un dia anar a explicar un conte a una dotzena de nens i nenes de 4 anys, es va convertir en una sessió setmanal en la qual per tal d'implicar a tots els nens, fèiem un mix d'anglès, castellà i, perquè no, català.

I el darrer dia, Sant Jordi. Aquell dia el conte va ser la llegenda de Sant Jordi i la seva amiga a qui un drac poca-solta volia espantar, de com li va regalar una rosa com a prova del seu amor i amistat i que d'aquí va sortir una de les tradicions més boniques que hi ha, la tradició del llibre i la rosa. Al final, un comiat tan emotiu amb l'agraïment que ens donessin aquella magnífica oportunitat de compartir amb el nostre net Marcel i els seus amics i amigues uns moments tan entranyables que no oblidarem mai.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem