StQlímpics, una ciutat per a tothom

Inclusió social i esport sense límits. Aquests dos valors defineixen perfectament el torneig esportiu dels StQlímpics, que promou l'autonomia i l'apoderament de les persones amb discapacitat intel·lectual. Enguany els seus participants tenen l'honor de ser els pregoners de la Festa Major 2018.

Aquest projecte va néixer l'any 2012 en el marc de la Taula per a Persones amb Discapacitat i ha estat possible gràcies al suport d'entitats com el Taller Jeroni de Moragas, ATAM, Aspasur Valldoreix, Guru Valldoreix, la Residència Sant Medir i el Centre Ocupacional Edda de Carli.

A més, també es compta amb la col·laboració de clubs com la UESC, el Club Muntanyenc i el Club Petanca Sant Cugat Atlètic. Amb l'esforç de tots Club Muntanyenc i el Club Petanca Sant Cugat Atlètic. Amb l'esforç de tots s'ha aconseguit consolidar els StQlímpics com una cita imprescindible en el calendari esportiu santcugatenc amb la participació d'unes 200 persones amb discapacitat intel·lectual.

Els StQlímpics, doncs, són un exemple de superació i també d'implicació social. A Sant Cugat ens sentim molt orgullosos d'un projecte tan enriquidor com aquest que contribueix a seguir construint, entre tots i totes, una ciutat per a tothom.

 
Comentaris

Destaquem