Sumar per transformar Sant Cugat

'En massa ocasions hem tingut governs sense projecte, que només gestionaven durant el temps que fos necessari per acabar la legislatura i tornar a fer promeses buides'

Es fa difícil creure en la política, en soc conscient. Massa vegades hem votat esperançats i els polítics ens han decebut. Massa cops ens ha frustrat veure com a l'administració li costa tant resoldre qüestions senzilles. En massa ocasions hem tingut governs sense projecte, que només gestionaven durant el temps que fos necessari per acabar la legislatura i tornar a fer promeses buides.

Des d'En Comú Podem tenim clar que aquesta desafecció cal combatre-la. Nosaltres som gent normal, que ens guanyem la vida de la manera que podem, que ens esforcem per viure en una ciutat que estimem i que s'entesta a fer-nos marxar, i volem ser part de la solució.

Per això el lema triat per la nostra formació ens escau tant. Volem sumar per transformar. Sumar per fer una contribució positiva a Sant Cugat. Sumar perquè el govern municipal marqui la diferència. Sumar per allunyar del govern a la dreta -que tan poc ha fet per nosaltres- quatre anys més, mínim. Sumar per millorar la vida dels nostres veïns i veïnes, posant les cures, l'ecologia i el combat contra les desigualtats al centre.

El futur de Sant Cugat el decidirem els ciutadans i ciutadanes el 28 de maig, cal que expressem l'opinió sobre com volem la ciutat amb el nostre vot. Nosaltres defensem una ciutat més amable, amb menys fum i on no faci falta agafar el cotxe per qualsevol cosa, i que deixi d'expulsar la gent jove i la gent treballadora.

La política va d'això, de fer que tots i totes puguem viure millor.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem