Superherois de Sant Cugat: l'aparició del Sr. Aglà

Nou conte infantil de Marbà dels Superherois de Sant Cugat

ALERTA! Els Superherois de Sant Cugat han rebut un missatge d'alguns nens de Sant Cugat "Vigileu, el Senyor Aglà ha fet de les seves, necessitem la vostra ajuda!". La Cunfi, el Kobi i el Ninou van agafar-se fort de les mans i van fer el seu crit de guerra: "Superherois de Sant Cugat, a l'atac!".

El Sr. Aglà havia començat a deixar petjada per tots els camps de futbol. Havia retallat les xarxes de les porteries del Jaume Tubau, havia fet sots en el camp del Mira-sol i havia pintat les línies de color fúcsia a Can Magi! Els nostres Superherois tenien una nova missió: reparar tots els desperfectes del Sr. Aglà.

Gràcies als superpoders de la Cunfi i la seva capa màgica, les xarxes del Jaume Tubau van poder-se reparar. El Ninou va haver de fer mans i mànigues per deixar el camp del Mira-sol en bon estat, i d'aquesta manera els nens del Campus no se'n van adonar. Qui va tenir més feina va ser en Kobi, va acabar ben empastifat de colors, però va aconseguir que les línies del camp de futbol de Can Magí quedessin ben repintades de blanc.

Captura de pantalla 2020 07 17 a las 20.02.37

Els Superherois de Sant Cugat busquen al Sr. Aglà. IL·LUSTRACIÓ: Alda Ribas Turon 


Un cop havien refet els desperfectes del Sr. Aglà, van decidir buscar-lo per tota la ciutat. Els Superherois van pujar a dalt del Monestir per tenir una bona visió, però el Sr. Aglà era ràpid i s'amagava bé. Tot i això, els Superherois sabien que era una mica sapastre i maldestre i que en qualsevol moment que es despistés l'acabarien enxampant! Un dels llocs preferits del Sr. Aglà era la botiga Joan Pros al carrer Sant Maria, la seva golafreria pels gelats de xocolata era gairebé insuperable!

Aquesta vegada la Cunfi, el Kobi i el Ninou no van trobar el Sr. Aglà, així que van demanar a tots els nens i nenes de Sant Cugat que estiguessin atents, ja que en qualsevol moment tornaria a fer una trapelleria de les seves.

Visca els Superherois de Sant Cugat!

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem