Superherois de Sant Cugat: missió Pi d'en Xandri

Arriba un nou conte de Marbà dels Superherois de Sant Cugat

PERILL! Nou missatge dels nens de la ciutat: "El Sr. Aglà està vorejant el Pi d'en Xandri, aneu amb compte!". "Oh no!" Van pensar els nostres Superherois... Què seria capaç de fer el Sr. Aglà? L'últim dia va robar els llibres de la biblioteca!

El Pi d'en Xandri i els seus 23 metres d'alçada representen un arbre ple d'història, no podia ser que el Sr. Aglà li fes res! De fet, els Superherois recordaven que el Pi ja va patir un atac l'any 1997 i és per això que té uns suports que l'apuntalen. No podien perdre més temps, tocava endinsar-se al parc de Torre Negra. Superherois de Sant Cugat, a l'atac!

https://cs.totmedia.cat/ca/pages/preview-content/2136819?class=ComitiumSuite%5CComponents%5CArticles%5CEntity%5CArticle&locale=ca

Els Superherois de Sant Cugat en una nova aventura. IL·LUSTRACIÓ: Alda Ribas Turon 


La Cunfi, el Kobi i el Ninou van decidir dividir-se i arribar al Pi d'en Xandri des de diferents camins. El Ninou sobrevolaria l'hípica de Can Caldés i la Cunfi i el Kobi anirien vorejant la riera de Sant Medir. El Ninou va enlairar el seu vol i va arribar al Pi de'n Xandri col·locant-se en una de les branques. Va veure com el Sr. Aglà feia la migdiada, i de sobte... Tenia una serra just al costat! Què pretenia fer amb aquella serra? El Ninou va enlairar el seu vol i va aconseguir agafar-li la serra! Gràcies a això, de ben segur que el Sr. Aglà ja no podria fer cap entremaliadura!

Al cap de poca estona van arribar la Cunfi i el Kobi jugant amb la pilota. De cop i volta, el Sr. Aglà va obrir un ull buscant la serra desesperadament, però no la va trobar. Va ser aleshores quan es va adonar que estava envoltat dels Superherois de Sant Cugat! Sense pensar-s'ho va girar cua i es va esmunyir entre els matolls. Tocaria perseguir-lo!

Els nostres Superherois van córrer darrere el Sr. Aglà per tot Collserola, però no el van enxampar. Tot i això, van aconseguir que el Pi de'n Xandri seguís intacte i els nens i nenes de la ciutat podrien seguir visitant-lo!

Visca els Superherois de Sant Cugat!

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem