Els superherois de Sant Cugat: Sant Jordi

La darrera entrega de Marbà i els superherois de Sant Cugat

L'olor de roses pujava fins al campanar del monestir. Els Superherois de Sant Cugat volien gaudir del dia de Sant Jordi d'una manera especial. Tenien previst baixar per Santiago Rossinyol, apropar-se a la floristeria Rosa Maria Segura i fer-se amb moltíssimes roses vermelles. Més avall del carrer Santa Maria, passarien per la llibreria Paideia a buscar contes i llibres. I què farien amb tantes roses i tants contes?

Aquell dia tenien una missió especial. A causa del confinament comarcal que hi havia a Catalunya, molts enamorats i moltes famílies no podrien veure's el dia de Sant Jordi. D'aquesta manera, els Superherois de Sant Cugat havien decidit que repartirien roses, llibres i contes per tot Catalunya. Aquells Santcugatencs que no podien anar a Girona, Lleida, Tarragona o Barcelona, els Superherois ho farien per ells. La Cunfi tenia un supercotxe de color vermell que podria visitar Catalunya en el mateix dia!

Il·lustració d'Alda Ribas Turon

Il·lustració d'Alda Ribas TuronUn cop recollides les roses i llibres, van anar a carregar-ho al cotxe, i van marxar direcció Girona. Quina emoció, portar roses i llibres als enamorats i als nens i nenes!

A mig camí van començar a sentir un soroll darrere el cotxe. La Cunfi va aturar-se un moment i va veure que el Sr. Aglà s'havia colat al maleter. "Què fas aquí senglar entremaliat?", li va preguntar. El senglar li va explicar que li feia molta il·lusió repartir roses i contes en aquell dia i que li agradaria poder formar part, ni que fos un dia, dels Superherois de Sant Cugat.

La Cunfi, emocionada, els hi va preguntar la proposta al Kobi i al Ninou, que van estar encantats de rebre el Sr. Aglà! Així, tots quatre van començar l'aventura arreu de Catalunya, per fer arribar roses i llibres per a tots els enamorats i nens de Catalunya.

Visca els Superherois de Sant Cugat, i el Sr. Aglà!

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem