Superherois de Sant Cugat: Les vacunes dels avis

Marc Marbà ens acosta una nova aventura dels Superherois de Sant Cugat

Els nostres Superherois, la Cunfi, el Kobi i el Ninou, passejaven per la Rambla Can Mora. El bon temps es començava a apoderar dels carrers de Sant Cugat, i res millor per a mirar amb optimisme una primavera que s'apropava. Tocava descansar, després de combatre constantment la pandèmia, i alhora totes les entremaliadures del senglar més trapella: el Sr. Aglà.

De sobte, però els nostres Superherois van sentir una trencadissa. Què havia sigut? No tenien ni una jornada tranquil·la! Van girar pel Carrer Sant Jordi i van veure que algú es colava al Centre Sanitari Can Mora. Allà hi passava alguna cosa! La Cunfi, el Kobi i el Ninou s'hi van apropar i van començar a sentir un soroll... Era el Sr. Aglà! S'havia colat i estava jugant amb les vacunes del centre. Els Superherois ho havien d'evitar de totes totes!

Es van posar en marxa, la Cunfi, la ment pensant del grup, va organitzar el Kobi i el Ninou. L'objectiu era no permetre que el Sr. Aglà pogués fer malbé aquelles vacunes de la COVID-19, ja que estaven preparades per protegir les vides de tots els avis i àvies de les residències de Sant Cugat davant. A empentes i rodolons van aconseguir entrar pels tubs de l'aire condicionat i van veure com el Sr.Aglà estava jugant amb les vacunes. Eren a temps d'evitar-ho!

Il·lustració d'Alda Ribas Turon

Il·lustració d'Alda Ribas TuronEl Ninou, amb les seves ales de mussol, va obrir silenciosament la tapa dels tubs de ventilació. El Kobi, la guineu més silenciosa, va sortir sense que el Sr. Aglà se n'adonés per enxampar-lo. Tot i això, el Sr.Aglà va veure a través d'un mirall els nostres Superherois, amb el temps just per deixar les vacunes al seu lloc i sortir corrent!

Tot i això, gràcies als nostres Superherois, les vacunes van seguir al seu lloc i els avis i àvies de Sant Cugat, tindrien les seves dosis pertinents.

Visca els Superherois de Sant Cugat!

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem