T’espero 2019!

Ens espera un 2019 força interessant, amb grans reptes al davant, i certament, sóc incapaç de preveure tot allò que ens ha de portar

Si fa un any m’haguessin explicat tot el que he viscut el 2018 no m’ho hauria cregut. Ha estat un any intens personal i professionalment, un any amb grans alegries i també grans penes. Persones molt estimades que ens han deixat, altres que han patit malalties, però tot i això els dies passen i com qui no vol la cosa, ja hem viscut un any més.

Sant Cugat també ha viscut grans canvis aquest any, fins i tot hem canviat d’alcaldessa! Endavant Carmela! Però el més important per a mi, és que ja no hi visc, però no ens enganyem, sóc més de Sant Cugat que mai! Perquè potser no hi tinc la casa, però hi tinc la feina, la família, els amics, les meves meravelloses amigues, les activitats que faig i els carrers que m’han vist passejar els últims 20 anys. O sigui que encara sóc de Sant Cugat i ben orgullosa de ser-ho.

Ens espera un 2019 força interessant, amb grans reptes al davant, i certament, sóc incapaç de preveure tot allò que ens ha de portar, però ho espero amb ganes, perquè sé que serà intens i motivador! Endavant 2019! Que sigui un any per assolir nous reptes, un any per la llibertat, un any de creixement i sobretot, un any per viure’l intensament! Oh Déu meu! Serà l’any en que en faré 50!!! Com passa la vida! Feliç any a tots!

 
Comentaris

Destaquem