Talent santcugatenc

"Aquests espectacles tan interessants fets per quatre professionals de la nostra ciutat els podrem veure a Sant Cugat?", diu Vilarasau

Aquests dies tenim l'oportunitat de veure a la cartellera de Barcelona tres espectacles magnífics interpretats per tres actrius i un actor de la nostra ciutat.

Per una banda, a l'Off Villarroel tenim l'oportunitat de veure "Pensem (Pausa) A la merda!" (programen els diumenges a les 12:30 del migdia fins al 22 de febrer) on la santcugatenca Carme González (quin tros d'actriu més desaprofitada per l'Star System!) exerceix de mestre de cerimònies de la troupe Dueso en un dels espectacles més refotudament corrosius i divertits de la cartellera de Barcelona

 

Per corrosiva la "Decadència" de Berkoff, que aquesta parella a la vida real i a l'escenari que formen la Míriam Alamany i al Carles Martínez, generadora sempre de noves propostes escèniques, presenten de la mà de Glòria Balañà a l'Escenari Brossa (atenció només hi són fins diumenge 16). L'obra descriu la decadència de la classe benestant britànica sota el govern de la Thatcher. Un espectacle i unes interpretacions antològiques!

Per altra banda, l'actriu Martina Vilarasau forma part del repartiment de "Ya, ya" del jove autor Raúl Moreno. Un espectacle prometedor ja en la lectura dramatitzada que varen fer la temporada passada a la Beckett i que ara el podrem veure en tota la seva teatralitat al Centre Cívic Parc Sandaru de Barcelona en una única funció el divendres 21 de febrer, en espera (i amb l'esperança) que els reprogramin en alguna sala de Barcelona o de fer gira per diferents espais del país.

La pregunta és: aquests espectacles tan interessants fets per quatre professionals de la nostra ciutat els podrem veure a Sant Cugat? El públic ens mereixeríem també veure aquest tipus d'espectacles de més risc o els que ofereixen les noves fornades d'actors.

 
Comentaris

Destaquem