Tapa's Road: La tapa, entre contrastos de sabors i textures

Àmplia terrassa. Menús per a grups i sopars d’empresa. Cates de vins Àmplia terrassa. Menús per a grups i sopars d’empresa. Cates de vins
Avui que està de moda la tapa com a àpat ràpid, variat i suculent… neix Tapa’s Road per trencar una mica amb la tendència i oferir tapes diferents, més elaborades i amb un punt de “toc d’autor” que juga amb els contrastos de formes, colors i gustos, combinant els dolços i salats de la forma més natural i sorprenent però també molt ben estudiada.

Amb dos anys d’experiència en restaurants de la city londinenca, en Julian Cabanillas, inventor i alma mater del Tapa’s Road, transmet amb entusiasme i creativitat les ganes de fer una cuina que entri tant pels ulls com pel paladar.

Formen la seva carta més de 30 tapes en forma de “platillos” que tant es poden compartir (que és la gràcia “sociològica” de la tapa) com demanar en racions completes o mitges. En són un bon exemple, les més demanades: les braves; els daus de brie (amb un arrebossat de cervesa) i confitura de tomàquet; els daus de rap amb cítrics i carbassó; l’amanida d’espinacs amb fruits secs i formatge de cabra; la coca de recapte amb pernil…

Però si seguim les recomanacions d’en Julian, no ens podem perdre unes de tan especials com: les croquetes de xipirons amb melmelada de taronja; el filet de vedella amb foie d’ànec; la cassoleta de xistorra amb fruits secs; el tàrtar de salmó amb soja o les “crispetes” de pollastre.

Que vagi de gust!

 
Comentaris

Destaquem