Tapes i cuina catalana

El restaurant ofereix un menú al gust de cada client

Noops ofereix un menú combinable al gust de cada client Noops ofereix un menú combinable al gust de cada client
Al bell mig de la rambla del Celler teniu l’oportunitat d’apreciar un “restaurantapes”, anomenat Noops (o sigui spoon -cullera en anglès- però al revés). Un espai molt agradable, cèntric, assequible i amb una marcada personalitat. El menú del migdia és a mida, és a dir, el propi client és qui decideix què combinar entre més de trenta plats diferents: amanides, pasta, escalivades, empedrats, remenats, bistec, botifarra, pollastre, cabrit, calamars, sèpia, lluç... I si es trien dos plats, les postres s’inclouen en el preu, per tant, són de franc.

La cuina casolana i natural és la raó de ser de Noops i això també es reflecteix en l’altre gran apartat gastronòmic: les tapes. De les quals en podríem destacar: les croquetes casolanes, les patates Noops (amb all i oli i julivert), els mil fulls farcits, el formatge de cabra amb melmelada de tomàquet, els calamarcets a la planxa o els xipirons a l’andalusa. Sandvitxos, entrepans, amanides, plats combinats i unes bones postres casolanes acaben de completar l’extensa i variada carta de Noops.

Que vagi de gust!

 
Comentaris

Destaquem