Al bell mig de la rambla del Celler teniu l’oportunitat d’apreciar un “restaurantapes”, anomenat Noops (o sigui spoon -cullera en anglès- però al revés). Un espai molt agradable, cèntric, assequible i amb una marcada personalitat.
El menú del migdia és a mida, és a dir, el propi client és qui decideix què combinar entre més de trenta plats diferents: amanides, pasta, escalivades, empedrats, remenats, bistec, botifarra, pollastre, cabrit, calamars, sèpia, lluç... I si es trien dos plats, les postres s’inclouen en el preu, per tant, són de franc.
La cuina casolana i natural és la raó de ser de Noops i això també es reflecteix en l’altre gran apartat gastronòmic:
les tapes. De les quals en podríem destacar: les croquetes casolanes, les patates Noops (amb all i oli i julivert), els mil fulls farcits, el formatge de cabra amb melmelada de tomàquet, els calamarcets a la planxa o els xipirons a l’andalusa. Sandvitxos, entrepans, amanides, plats combinats i unes bones postres casolanes acaben de completar l’extensa i variada carta de Noops.
Que vagi de gust!