Tardor

Tot i el canvi climàtic, les estacions de l'any continuen immutables, potser amb més calor, potser amb menys cromatisme en el paisatge, però la tardor, inexorablement, és aquí

A Sant Cugat, ara que no hi ha vinyes, ni castanyes (ni quasi castanyeres!) "tardor" vol dir: Festa de Tardor. I el pròxim cap de setmana tindrem ocasió d'assistir a la Festa de les entitats per antonomàsia. I farà 39 anys (no està gens malament!) des d'aquella tardor de la transició post-franquista del 76, a aquesta transició de la pre-indepèndencia.

Les entitats han anat mostrant, al llarg d'aquest anys, la seva força col·lectiva amb dues premisses que són una autèntica rara avis a Sant Cugat. Una festa que defuig el dirigisme cultural de l'administració i que està gestionada per les pròpies entitats i, que corregeix, en dedicar-la enguany als barris, un altre dels mals endèmics de la nostra societat, el centralisme.

Per a l'Associació Amics de Pedra i Sang, que enguany estarem presents a la festa, "tardor" vol dir treballs preparatoris, és a dir, assaigs per les funcions del Nadal d'enguany que celebrem la nostra 13a edició (tampoc està gens malament!).

Pedra i Sang funciona una mica com les estacions, es renova cada any, encara que sembli immutable. D'aquesta renovació constant ens en poden parlar els membres del cor (molts d'ells afronten la funció per primera vegada!) que fa dies que treballen per oferir el millor de si mateixos, perquè a Pedra i Sang tenim excel·lentíssims actors individuals, però no podem oblidar que qui porta la veu cantant és el Cor del Poble. Si els volen sentir farem un tastet a l'escenari de la plaça Octavià el dissabte i el diumenge a les 12,30 h.

 
Comentaris

Destaquem