TEDxSantCugat: Consciència i Ment

Les TED Talks ens desperten per dins, ens obliguen a aturar-nos i a escoltar un altre

Aquest any se celebra per tercer any consecutiu el TEDxSantCugat. Serà el pròxim dia 7 de juliol a la tarda i es farà, com els altres anys, a El Siglo, un espai ideal per a aquest esdeveniment.

Com ja sabeu, les TED Talks són micro conferències que abasten temes de tots els àmbits; hi ha qui diu que hauríem de veure un TED cada dia, i sincerament, hi estic d'acord! Us convido a visitar la pàgina oficial www.ted.com, busqueu qualsevol tema que us interessi i de ben segur que hi haurà una TED sobre això.

Les TED talks són enriquidores, motivadores, ens mouen per dins i ens fan pensar, ens fan créixer i ens ensenyen noves maneres de veure les coses.

Penso que les persones no som conscients de la nostra essència, passem per la vida apagant focs, fent gestions, educant els fills, anant amunt i avall sense aturar-nos mai a pensar, a mirar-nos per dins i descobrir qui som i què podem arribar a fer. Per això estic convençuda que les TED Talks ens desperten per dins, ens obliguen a aturar-nos i a escoltar un altre, algú que ha anat un pas més enllà en qualsevol àmbit i que ens regala la seva experiència.

Per això, us convido especialment a què us dediqueu una tarda de la vostra vida i us regaleu l'experiència d'assistir a un TED en directe. Crec que som molt afortunats de tenir un TEDxSantCugat, perquè som una ciutat inquieta i vital i que una oportunitat com aquesta ens dóna encara més valor.

Com cada any, les ponències que escoltarem aniran relacionades amb un tema que escollim entre els que organitzem el TEDxSantCugat, i aquest any el tema és #ConscientMent, o sigui que els ponents que vindran, ens parlaran de temes relacionats, d'una manera o d'una altra, amb la consciència i la ment. Es parlarà de mindfulness, de superació personal, de ciència, de política i economia, de medicina, de noves tecnologies...

Tindrem ponents que hem escollit amb molta cura, persones que, de ben segur, us sorprendran i us faran pensar. Us podria explicar aquí qui són i de què parlaran, però serà molt millor si visiteu la web del TEDxSantCugat i podreu veure allà tota la informació de l'esdeveniment.

Dir-vos que acabarem la tarda amb una ponència molt especial, enriquidora, vital i en la que participarem tots!

Explicar-vos també que quan organitzes un TEDx, o sigui un TED d'àmbit local, està regit per les normes de la casa TED, i una d'elles és que tenim un límit d'aforament, el que vol dir, que si voleu venir, no us adormiu i compreu la vostra entrada abans no us quedeu sense.

Us esperem el dia 7 de juliol a partir de les 5 de la tarda a El Siglo!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem