Temps era temps

'La programació respon a la fórmula habitual: incloure espectacles de les diferents arts escèniques de manera eclèctica mantenint nivells de qualitat equilibrats'

El dia 25 de setembre farà 30 anys de la primera representació al Teatre-Auditori d'Històries de Sant Cugat, ara el mateix dia, Bona gent d'en Quim Masferrer, s'anuncia com un homenatge de l'equip del Teatre-Auditori al públic que ha convertit aquest espai en un dels teatres amb els percentatges més alts d'ocupació de Catalunya.

Més info: El Teatre-Auditori celebrarà 30 anys amb Pau Vallvé i Quim Masferrer, entre altres

La programació respon a la fórmula habitual: incloure espectacles de les diferents arts escèniques de manera eclèctica mantenint nivells de qualitat equilibrats. De teatre destaco Ladies Football Club, la història del primer club de futbol femení, Fitzroy, amb un quartet femení espectacular, Lali Symon, amb l'altra Emma Vilarasau i El cos més bonic que s'haurà trobat mai en aquest lloc de Josep M. Miró, autor mundial per primera vegada al Teatre-Auditori

Sembla que fa falta humor, doncs tres monologuistes: Zahera, Peyu i Judit Martin. No falta el Festival Nacional de Poesia ni la música amplificada amb Els amics de les Arts, i la dansa amb 4 espectacles, dos contemporanis, dos clàssics, una òpera dels amics sabadellencs Romeu i Julieta, 5 concerts de clàssica amb 3 orquestres, Simfònica Sant Cugat amb l'embranzida Brotons, Franz Schubert Filharmonia i Simfònica del Vallès, suggestiu Sílvia Pérez Cruz, i espectacles en família on Petits Camaleons i el musical, Els tres mosqueters, destaquen, a part de noms fulgurants com Tortell Poltrona i el Mag Lari. Temps era temps. El mes de juny de l'any 2024 es compliran 30 anys de la meva primera crítica pel grup TOTmedia.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem