Temps d'estiu, temps de Valldoreix

'Hem de ser conscients del gran patrimoni natural que hem de protegir. Vivim en un racó de món privilegiat i hem de vetllar per conservar-lo'

En pocs dies estrenarem el mes d'agost, mes tradicional del descans vacacional, tot i que molts veïns i veïnes de Valldoreix fugen de la temporalitat i gaudeixen de les vacances d'estiu durant el juliol o s'esperen al setembre. Sigui com sigui, el temps d'estiu és el millor moment de l'any per gaudir del nostre poble.

Dies llargs i nits agradables que ens permeten viure amb intensitat la nostra estimada vila. Una excursió al Puig Madrona, una sortida en bicicleta per Collserola, seure en una terrasseta d'estiu, llegir un llibre a l'ombra... tots aquests són petits grans plaers que podem degustar en el temps d'estiu i que tenim molt a l'abast de la mà.

Amb tot, però, hem de ser conscients del gran patrimoni natural que hem de protegir. Vivim en un racó de món privilegiat i hem de vetllar per conservar-lo. Per tant, hem d'extremar les precaucions quan fem activitats al bosc i al seu entorn. Un descuit podria provocar un incendi de conseqüències fatals.

També hem de ser responsables amb el consum d'aigua a les nostres cases i jardins, per no empitjorar la situació de greu sequera actual. Vetllar pels nostres veïns i veïnes de més edat, que puguin patir en soledat els rigors de la forta calor, és igualment necessari. Dit això, us desitjo un estiu immillorable i espero que ens retrobem tots el setembre per celebrar com cal la Festa Major de Valldoreix 2023.

Feliç estiu a totes i tots!

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem