Temps per seguir somniant

Ens parla de la necessitat d'adaptar-nos per superar les dificultats de la crisi del coronavirus

La crisi generada per la covid-19 ens està afectant a tots. En l'àmbit emocional i econòmic, però si hi ha salut hi ha esperança, i això és el més important per poder seguir planificant i cercant estratègies efectives. 

 

Des que ens vàrem confinar, a l’agència de comunicació i màrqueting que gestiono les hem vist de tots colors. Hem vist desaparèixer clients, hem vist com alguns ofereixen productes i serveis que mai haurien imaginat, com es fusionen amb altres empreses, com munten clústers, com viuen una època d’or, en definitiva, hem après que en qualsevol situació de crisi el més important és poder-se adaptar, i qui ho fa més ràpid és qui més oportunitats té.

 

Aquesta situació de crisi global no ha de ser un moment per aturar projectes ni inversions, al contrari, ara torna a ser el moment de tirar de creativitat, arriscar i seguir somniant. Nosaltres, a edeon.net, hem incrementat el volum de feina gràcies a l’entorn digital i a les formacions, i gràcies a això seguim pensant, parlant, i liderant reunions estratègiques que ens permeten seguir somniant en el futur.

Fa més d’un any, per exemple, que amb diferents col·legues estem treballant per crear el Club Hoquei Valldoreix. Aquest setembre iniciarem els entrenaments d’un projecte il·lusionant que, abans de començar, ja ha canviat mil i una vegades, però aquesta incertesa que ens toca viure, la necessitat d’evolucionar constantment i d’oferir un servei de qualitat i diferenciat, ens fa vibrar.

 
Comentaris

Destaquem