Tendre i efectiu entreteniment

A l'Hotel Transilvània ja s'accepta l'entrada d'humans. Però Dràcula té ara una altra preocupació: el seu nét (mig humà, mig vampir) no mostra cap signe sobrenatural. Caldrà entrenar-lo amb un campament de monstres, amb l'ajuda d'amics com Frank(enstein), l'Home Llop o la Mòmia. El que ningú sap és que Vlad, el pare de Dràcula, està a punt d'arribar a l'Hotel.

A l'encertada seqüela del film animat que fa tres anys llençava amb enorme èxit de taquilla Sony Pictures, un univers colorit es torna a posa al servei de l'humor per a endinsar-nos en una tendra mirada al món dels monstres més clàssics. Amb una trama senzilla, que engega adreçant-se sobretot als més petits per convidar, amb l'aparició de Vlad, al públic més adult, aquest simpàtic film aconsegueix mantenir l'originalitat de la seva primera entrega sense repetir-se.

Narrativament molt àgil, aquesta segona part presta més atenció al desenvolupament dels personatges i de la història que la seva predecessora; i, amb un esplèndid treball d'animació, aconsegueix convertir cada imatge en un vertiginós i amable pou d'idees visuals.

Comptat de nou, des de la direcció, amb l'imaginació visual i la marcada autoria de Genndy Tartakovsky (Dexter's Laboratory), i amb Adam Sandler (co-productor i veu de Drac en la versió original) també com a coguionista, Hotel Transilvania 2 aconsegueix oferir, tot i la seva contenció (pròpia dels productes destinats a arribar massivament a un públic familiar) un entreteniment efectiu i dinàmic.

Fitxa tècnica

Cartell de 'Hotel Transilvania 2'.

'HOTEL TRANSILVANIA 2'

Títol Original: Hotel Transylvania 2

USA, 2015.

Direcció: Genndy Tartakovsky.

Guió: Adam Sandler i Robert Smigel.

Actors del doblatge original: Adam Sandler, Selena Gomez, Mel Brooks, Andy Samberg.

Durada: 89 minuts

 

Tràiler

Web

Segueix Diana Comas a Twitter (@CbaDiana)

 
Comentaris

Destaquem