The Crown

'Que maco seria si en els darrers capítols, podem mirar enrere i ens sentim orgullosos de la vida que hem portat'

Fa pocs dies que s'ha estrenat la 5a Temporada de la sèrie The Crown en què es relata la vida de la reina Isabel d'Anglaterra. Està molt ben rodada i retrata molt bé la psicologia dels personatges de la família reial anglesa. Això ens permet veure l'evolució vital dels protagonistes: s'hi veu, per exemple, una maduració en l'amor del matrimoni de la reina amb Felip d'Edimburg.

Fa uns anys vaig conèixer un senyor que va passar 32 anys a la presó: m'explicava algunes de les seves malifetes (moltes d'elles una mica de pel·lícula de Torrente, com quan va robar un camió ple de pernils). Ell em deia molts cops que li havia d'escriure una biografia seva, ja que tenia moltes anècdotes divertides. Jo li responia que ho faria si el final acabava bé, perquè llavors seria una història d'autosuperació. Això sí que és digne de ser novel·lat i fins i tot de fer una sèrie!

Ara que Netflix anuncia una 6a i darrera temporada de The Crown; penso que potser en la "sèrie" de la nostra pròpia vida encara queden moltes més temporades. Que maco seria si en els darrers capítols, podem mirar enrere i ens sentim orgullosos de la vida que hem portat. Llavors segur que serà recordada en els cors de moltes persones.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem