Tinc un vot

Tinc un vot cada quatre anys i solament un vot i això és molt gros

Sí, sí, tinc un vot, un sol vot. És una peça rara, única i la tinc perquè me l'han donat, potser regalat o concedit o prestat por la Gracia de Dios o perquè són demòcrates.

Demòcrates?... Vés quina cosa! Tinc un vot, ara no sé si perquè són demòcrates o perquè cada quatre anys tenen un lapsus i se'ls acut ser generosos i condescendents i mel donen... Vés quina cosa! Calla! Cada quatre anys!

Ai collons!! I ara que en foto amb això? Potser es pot revendre i amortitzar quelcom del que m'han robat durant tot aquest temps o el puc canviar per un curset de "Estado de Derecho". No us en foteu, no deu ser mala cosa això del "Estado de Derecho"... té alguna cosa a veure amb "l'Estado Democrático". També el podria bescanviar per un curset que podria tractar sobre "Color amarillo i terrorismo", interessant.

No sé, no sé... Ja m'ho pensaré... perquè... sabeu si un vot, el meu vot, es pot canviar per un bitllet d'interraïl i poder-me'n anar a un país ben lluny d'aquest? O preguntaré a RENFE. Però de moment el que sé és que tinc un vot cada quatre anys i solament un vot i això és molt gros, ja que el que faci amb aquest tros de paper pot repercutir no solament en mi sinó en tots vosaltres.

En realitat aquest vot no és personal, és la part d'un conveni que ens pertany a tots nosaltres i jo no puc perjudicar-vos en nom dels meus interessos (es diu ètica). Bé, no crec que tingui un vot, tinc un gran compromís amb tots vosaltres estimades víctimes d'aquest "Estado de Derecho" i "Democràtico" o com collons el vulguin qualificar.

Conclusió: Què faig? Arrenco a córrer o el foto a l'urna i miro cap enlloc tot esperant que vinguin els de "l'Estado Democràtico" a donar-me lliçons de "Democràcia Orgànica"?

Perdoneu, és que sols tinc un vot.

 
Comentaris

Destaquem