Torna la Festa Major Alternativa!

"Mitjançant l'autogestió, l'assemblearisme, l'empoderament popular i l'organització col·lectiva, fa més de deu anys que demostrem que és possible crear espais d'oci sobirans"

La ciutat s'ha omplert de banderoles de colors i es respira un aire diferent. Les veïnes ho comenten quan es troben a l'escala i al bar les joves s'ho expliquen entre copes. Sembla que sí, que aquest any, per fi, torna la Festa Major Alternativa!

I és que els rumors són ben certs, la FMA tornem per demostrar un cop més que és possible un model alternatiu d'oci a la nostra ciutat. Mitjançant l'autogestió, l'assemblearisme, l'empoderament popular i l'organització col·lectiva, fa més de deu anys que demostrem que és possible crear espais d'oci sobirans, fets des del poble i per al poble. Espais des dels quals articular un discurs crític, no només amb la nostra ciutat sinó amb la realitat que ens envolta. Enguany, les membres del Sindicat de Llogateres donaran el tret de sortida a la festa i seran les encarregades de denunciar, un cop més, el model de ciutat elitista i excloent que ens ha estat imposat.

Com cada any, des de l'assemblea de la FMA continuem treballant per garantir que la nostra festa és un espai lliure de qualsevol mena d'agressions, siguin masclistes, racistes o LGBTIfòbiques. També vetllem per una paritat real als nostres escenaris i ens enorgullim de comptar amb una alta representació d'artistes locals.

Per tant, si tens ganes de festa major i reivindiques espais d’oci alternatius i transformadors, vine a la FMA!

fma

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem