La tornada al joc

Article d'opinió de Robledo parlant sobre la desescalada del confinament

Sembla que la tornada a una certa normalitat s'acosta, o potser millor, diem que ens l'acosten. Fixeu-vos que ja fa setmanes en Sánchez, en Sánchez? Si home, el triler aquest que ens la fot dia si dia també a tots i totes tot protegint-nos, segons afirma, de l'enemic aquest que tampoc sabem ni com ni des d'on ve. Fixeu-vos que en Sánchez ja va fer quadrar tot el procés des del confinament al voltant de Sant Joan.

Vés per on que aquestes són les dates d'inici de la campanya turística!! Bé... una casualitat. Anem al tema que ens ocupa. Quan sortim tots i totes, emblanquits pel poc solet que haurem pogut arreplegar, ens trobarem que el món, el nostre món, el que ens envolta, haurà canviat i no precisament per la nostra evolució intel·lectual, moral, ètica, etc.

No, el món que ens envoltava haurà canviat per l'acció dels de la corona, el virus. Lamentable que una bestiola tan petita hagi pogut fer més que tots nosaltres junts i en tantes generacions. Quina vergonya!!!!

Estimats companys confinats i confinades, si amb la magnitud del canvi que ens trobarem no som capaços d'aplicar-hi una part, encara que sigui petita, de la nostra intel·ligència i bon fer, aleshores és que no tenim remei i sols quedarà que un cosí germà, de la corona que ens ocupa, ens acabi de fotre del tot per incapacitat massiva i manifesta.

Pensem-nos-ho molt bé, siguem generosos, justos, solidaris i fem les coses amb el sentit d'amor i respecte als del nostre costat. Fem-ho en totes les activitats en les quals participem: treball, esport, relacions socials.... Posem-nos les olleres del realisme o la següent no serà un canvi sinó el final.

 
 
 
 
Comentaris

Destaquem