Tornar a l'escola

'I que desigualtat, la precarietat laboral la inestabilitat social no siguin obstacles a l'accés a l'educació'

Tornar a l'escola és emocionant, un moment crucial que sempre més es quedarà gravat a la memòria dels infants que ho viuen i els acompanyarà cada cop que arribi setembre. Retrobar-se amb els companys, passar de curs, nous reptes, canvis i aprenentatges que els ofereix el nou curs. Aquesta ha de ser l'única preocupació i ocupació dels nens. Ho teníem claríssim i és per aquest motiu que seguim en la línia iniciada a l'inici del mandat i un cop més hem impulsat la línia d'ajuts a l'escolaritat de la qual enguany hem hagut d'augmentar la partida per tal que no se'n quedés ningú fora.

Estem davant d'un canvi de concepció del que és un ajut, i volem que així sigui, volem que els santcugatencs rebin com un dret tot allò a què tenen dret. I que desigualtat, la precarietat laboral la inestabilitat social no siguin obstacles a l'accés a l'educació. Per això, hem universalitzat l'accés, l'hem fet públic i transparent amb una convocatòria pública i n'hem uniformitzat els criteris amb els ajuts que ja existien amb l'objectiu d'arribar al màxim de famílies i garantir així el dret a l'educació i el seu accés ple i a la igualtat d'oportunitats. Aquest, com les beques menjador, els ajuts per als casals d'estiu i molts d'altres projectes que veuran ben aviat la llum, per tal de ser realment una ciutat de la infància tenen un mateix horitzó:

Que els nens i nenes només s'hagin de preocupar de ser nens i nenes.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem