Torre Negra: una solució definitiva

'Serà Ca n'Ametller la solució definitiva al conflicte de Torre Negra o quedarà en una oportunitat perduda?'

Aquests dies tornem a parlar de Torre Negra, concretament de la finca de Torre Negra, però l'Ajuntament segueix obviant els drets legítims dels propietaris dels terrenys de la zona mentre possiblement, sobre la taula, apareix una nova solució al conflicte. Torre Negra és un problema que ja fa dècades que existeix, en el qual s'han invertit recursos ingents per part de l'Ajuntament i per part dels propietaris, tots amb l'objectiu de defensar els seus interessos, però cap apropament ni cap resolució arriba a bon port i el conflicte persisteix.

A meitats del 2019 l'Associació de Veïns de Sant Cugat propietaris a Torre Negra va elaborar una enquesta on demostrava que el 80% dels santcugatencs volen solucionar el conflicte. Sembla que la ciutadania està cansada de sentir a parlar del tema i l'estratègia de confrontació de l'Ajuntament, al mateix temps volgudament silenciada pels propis dirigents, no fa més que avorrir i neguitejar a la ciutadania.

Però possiblement ha aparegut una solució que requereix bona fe, entesa i ganes d'avançar cap a un nou model de ciutat. El nou barri de la zona de Ca n'Ametller pot ser l'espai perfecte per bescanviar els terrenys de Torre Negra i tancar així aquest conflicte.

Aquest barri és l'últim àmbit que queda per desenvolupar i podria suposar el tancament urbanístic de la ciutat. Per què no s'aprofita per negociar i s'arriba a un acord favorable per totes les parts? Torre Negra és un conflicte que afecta els seus propietaris, però també a la ciutadania i a l'Ajuntament, i per tant, la solució definitiva hauria de sorgir de totes les parts. Serà Ca n'Ametller la solució definitiva al conflicte de Torre Negra o quedarà en una oportunitat perduda?

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem