Tot per fer, encara

En definitiva, ara que s'apropen les municipals, cal un nou govern que sí que sigui autènticament animalista i ho demostri amb fets, no amb paraules que s'emporta el vent

Ja estem finalitzant el mandat. Un mandat que per part de l'equip de govern va començar amb una forta embranzida animalista. Moltes idees, moltes promeses, molts grups de treball creats i, sobretot, moltes hores de reunions interminables per arribar a acords que han quedat en el paper.

Aquest ha sigut el mandat de la creació d'actives plataformes animalistes com la Plataforma Animalista de Sant Cugat (PAS), que juntament amb els que ja existien, han augmentat el nombre de ciutadans i ciutadanes implicats en la protecció i defensa dels nostres animals. Tot això prometia una legislatura activa pel que fa a les polítiques animalistes.

Però no ha estat així. Molts plans per esterilitzar els gats de les mal anomenades "colònies", però a l'hora de la veritat, un pressupost destinat ridícul. Una moció aprovada pel ple per a construir un refugi per als animals a Sant Cugat, però que s'ha quedat en paper mullat. Això si, a cada pressupost hi ha un apunt comptable de 100.000 € que va donant voltes per, d'aquesta manera, tractar d'apaivagar als que encara creuen que hi ha intenció de dur-lo a terme.

I més coses. La manca d'un local digne per a les entitats animalistes per poder recollir donacions. Un altre parc per a gossos (només tenim el del Turo de Can Mates, que és del mandat anterior). Una política de conscienciació contra l'abandonament i a favor de l'adopció, en comptes de la compra d'animals.

En definitiva, ara que s'apropen les municipals, cal un nou govern que sí que sigui autènticament animalista i ho demostri amb fets, no amb paraules que s'emporta el vent.

 
Comentaris

Destaquem