Treballant per l'escola La Mirada

'La feina feta fins ara pel govern hauria de donar confiança al claustre i a l'AFA de l'escola La Mirada'

Des del minut zero el grup municipal socialista estem i volem estar al costat de les famílies i de la direcció de l'Escola La Mirada. Treballem per mitigar el greuge que pateixen diàriament, sobre les incerteses respecte a la construcció del nou centre. Saben que estem a sobre, amb diàleg constant a tres bandes - Direcció, Departament d'Educació i Ajuntament - comprometent-nos a posar els recursos necessaris i fer possible la transició fins a la construcció definitiva, trigui el mínim possible i de la millor manera per garantir les necessitats acadèmiques d'acord amb el seu projecte educatiu.

L'Escola La Mirada es va adaptant pel mateix creixement de l'Escola i també per tenir un nou edifici integrat en un entorn privilegiat. És conegut l'esforç del govern, per això indigna veure com hi ha qui en vol treure un rèdit polític, fins i tot de la seva pròpia mala gestió. Junts per Sant Cugat no ha sabut estar a l'altura de les circumstàncies, i vol contribuir a generar confusió, crear mala maror entre la comunitat educativa, com si el nou govern sorgit en fos la causa del retard. Ens hauríem de preguntar per què no van fer els canvis en el projecte quan tocava fer-ho? Perquè quan tenien responsabilitats de govern a la Generalitat i Ajuntament van mantenir-lo sabent que no el podrien dur a terme? Això es diu deslleialtat i irresponsabilitat!

És lògic l'enuig de les famílies davant de les incerteses, però també saben que es faran tots els esforços necessaris per anar complint els tràmits i requisits, fent el què faci falta per no demorar terminis. La feina feta fins ara pel govern hauria de donar confiança al claustre i a l'AFA de l'escola La Mirada.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem