El tripartit ha renunciat a governar Sant Cugat

'Renuncien a definir i executar les millors polítiques possibles en tots els àmbits de la ciutat, en un context econòmic i social complex'

El govern tripartit ha confirmat el que malauradament preveiem. Tot i tenir majoria, han renunciat a elaborar el millor pressupost possible per aquest 2023. Renuncien a definir i executar les millors polítiques possibles en tots els àmbits de la ciutat, en un context econòmic i social complex.

Davant aquest greuge que implica prorrogar el pressupost, el mes de novembre al plenari de l'Ajuntament, vaig oferir al govern tripartit l'ajuda del grup municipal de Junts per Sant Cugat per construir plegats un bon pressupost de ciutat, però vaig obtenir el silenci per resposta. L'alcaldessa diu a l'entrevista del TOT que sí, "que ho haguéssim pogut fer millor", restant importància al fet de no tenir un pressupost. En una paraula: inaudit.

Més info: Ingla (alcaldessa): "No hi haurà pressupost abans d’acabar el mandat”

A aquesta paràlisi pressupostària a l'Ajuntament, cal afegir que, lamentablement, no passa pel seu millor moment econòmic. Teníem un Ajuntament equilibrat, estable i en cerca permanent de l'eficiència, amb àmbits de millora i forts reptes, però ara... tot va tard, les ajudes a les entitats del poble, els pagaments a proveïdors... Ens temem una liquidació en números vermells de l'exercici del 2022, que comportarà el control de tutela financera i la necessitat d'ajustar-se a un pla econòmic-financer que serà dur.

Si Junts per Sant Cugat rebem la confiança majoritària de l'electorat, ens tocarà revertir aquesta situació. Aportarem rigor, transparència i tota la capacitat de gestió per tornar a disposar d'un Ajuntament que haurà de ser segur, fiable i que farà de locomotora del progrés econòmic i social a l'abast de tothom. Ens en sortirem!

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem