Un gran avenç

Pares i mares disposats a escoltar una proposta. Som pacients. Però ara la cosa ja necessita una solució

Estimat Ajuntament

Som pares i mares contents de viure a Sant Cugat, contents de la ciutat que tenim i dels molts espais per gaudir a l’aire lliure. Un Parc Natural a tocar que hem sabut protegir i preservar de les ànsies urbanitzadores de poderosos grups immobiliaris.

Aquests pares i mares contents patim un autèntic via crucis cada matí al portar els nens i nenes a l’escola Avenç. La seguretat és pèssima, els accessos lamentables i quan plou, un autèntic fangar.

Ni a peu, ni amb bici i menys amb cotxe. No hi ha manera de garantir els accessos i les sortides. No pot ser. De debò. Feu-hi alguna cosa.

De ben segur que la ubicació, als peus de Collserola, deu limitar les possibilitats, però així no podem continuar.  Aneu-hi un matí i veureu nens passant per on no es pot, pares saltant cotxes i un escalèxtric de cotxes buscant un lloc inesistent perquè ja estan ocupats pels estudiants d’Esade. Que fem doncs?

Pares i mares disposats a escoltar una proposta. Som pacients. Però ara la cosa ja necessita una solució.

La trobarem segur; heu solucionat temes més complicats com la protecció d’aquest espai de Collserola que estimem i que ens envolta.

 
Comentaris

Destaquem