Un nou partit al servei de la gent del país

L'instrument necessari per articular un nou Estat i enfortir el nostre benestar

Entenc la política com un compromís personal i col·lectiu. Una voluntat d'anar més enllà, un desig de progrés i un anhel de millora col·lectiva. Un compromís que he adquirit com alcaldessa per millorar les condicions de vida dels ciutadans i ciutadanes de Sant Cugat.

Un compromís també, personal i col·lectiu, amb la gent del nostre país per eixamplar el llindar de benestar i de llibertat. Tenim una nova eina, el Partit Demòcrata Català, que ha de començar a funcionar amb un estil plenament obert i democràtic com ha estat el seu congrés fundacional.

Una nova eina al servei d'un nou país i de la seva gent. L'instrument necessari per articular un nou Estat i enfortir el nostre benestar.

Un partit de base territorial, format per regidors i regidores, alcaldes i alcaldesses, a peu de carrer, escoltant la diversitat, coneixent les inquietuds i atenent les necessitats socials dels nostres pobles i ciutats.

Un partit jove, modern, renovat, liderat per una nova generació que reconnecti amb una part del nostre electorat, oferint un horitzó de futur.

Un partit obert a les propostes de dins i a les propostes de fora. La bona política parteix del rigor i de la solidesa de les opinions; les pròpies i les alienes. Cal aixecar el nivell de reflexió política. Un partit de centre, ampli, amb accent social que integri diverses sensibilitats. Cal fugir dels populismes d'esquerres i de dretes per oferir respostes sòlides i alhora agosarades.

El meu desig, doncs, és que sigui un partit que neixi sense càrregues i que afronti el futur amb la voluntat de representar l'espai de centralitat que la ciutadania ens demana.

 
Comentaris

Destaquem