Una d'actualitat

No, el 12 d'agost ens parlen de la Cancellera Merkel, ja sabeu.... La que mana de debò. Doncs que la Sra. Merkel s'ha trobat amb el guaperes d'en Pedro Sánchez, el 'Presi' de les Espanyes

Per no desentonar en els dies que corren, estic a la platja envoltat de tovalloles, para-sols, tuf a cremes solars, nens que corren entre el bestia en cocció i amb un Sol Sahrauí de pebrots.

Us dedicaré un pensament per oblidar-me d'aquest entorn esplèndid.

Estic escoltant les notícies i sobtadament aquest any no ens entretenen amb arribades d'extraterrestres ni meteorits fora de lloc.

No, el 12 d'agost ens parlen de la Cancellera Merkel, ja sabeu.... La que mana de debò. Doncs que la Sra. Merkel s'ha trobat amb el guaperes d'en Pedro Sánchez, el 'Presi' de les Espanyes.

Ara pensareu: i què passa?, que no pot fer turisme la Merkel?

Doncs passa que la premsa s'ha posat d'acord en "informar-nos" que la Kanzlerin ha vingut a parlar amb el 'Presi' del "Imperio" dels refugiats i el que em sorprèn és que la informació és la mateixa en tots els mitjans de comunicació, els d'aquí i els d'allà?

De debò us creieu que Merkel s'ha pres la molèstia de venir a patir la canícula per parlar de quelcom que ja se'n parla a les comissions i cimeres europees? Docs no.

La Merkel ha vingut a Espanya a parlar del PROBLEMA d'Espanya anomenat Catalunya.

En aquestes trobades sol haver-hi pactes i aquesta ximpleria d'informació és producte d'un conveni entre la Kanzlerin i el Presi per no fer-se mal d'entrada.

Merkel.-Pedrro, no nos jodas. Tienes que echarle juevos, schön.

Pedro.-Angela mía, es que la caverna me tiene rodeado. ¿Qué hago?

Merkel.-Tu palante, los juicios nichts, los presos nichts. No miedo, yo prrotegerte.

Pedro.-Es que hablan castellano antiguo y no los entiendo.

Merkel.-fdfoefjvigjogjr

Perdoneu, aquí s'ha tallat la comunicació. Coses de la tècnica!

 
Comentaris

Destaquem