Una invitació al gaudi

Us convido a trobar el vostre espai dins el Teatre-Auditori i a deixar-vos anar, mentre gaudiu de les millors propostes i us prepareu per viure moments realment especials

Comença una nova temporada teatral a la ciutat i a Sant Cugat ens preparem per deixar-nos anar amb ella. Teatre, música, dansa, circ, òpera, clàssica, màgia… Tenim un teatre preparat per acollir qualsevol proposta, des de la més multitudinària i apta per a tots els públics, a propostes més íntimes, d’altres més clàssiques i profundes… Més de 40 espectacles per arribar als cors de cada espectador o espectadora que omple el pati de butaques.

La cultura forma part de l’ADN de Sant Cugat i les arts escèniques, amb el Teatre-Auditori al capdavant, en són un gran exponent, sense oblidar-nos d’àmbits que també són importants en la vinculació de la cultura amb la ciutat: arts visuals, patrimoni, música, o cultura popular i tradicional, entre d’altres, fan de Sant Cugat una ciutat viva, dinàmica i amb caràcter propi. En aquesta ocasió dediquem una mirada especial a la música clàssica, una art delicada amb molt públic fidel a la nostra ciutat. Sota el paraigua “Viu la clàssica”, els diferents equipaments culturals programen diverses propostes de música clàssica, i en el Teatre-Auditori podrem escoltar música simfònica i de gran format.

A prop de celebrar els 25 anys, el nostre Teatre-Auditori és un equipament de referència tant per a d’altres ciutats del nostre país com per a companyies i artistes nacionals i internacionals, que saben que el nostre teatre és una plaça d’èxit assegurat. També és l’espai dels i les artistes de Sant Cugat.

Els qui formem l’equip del Teatre-Auditori reiterem la voluntat d’esdevenir un teatre accessible per a tothom, per a totes les edats, totes les capacitats i totes les possibilitats.  Us convido a trobar el vostre espai dins el Teatre-Auditori i a deixar-vos anar, mentre gaudiu de les millors propostes i us prepareu per viure moments realment especials. Com cada espectacle que passa a un escenari i no es torna a repetir mai de la mateixa manera, el Teatre-Auditori és únic!

 
Comentaris

Destaquem