Unes eleccions menys!

Per fi les eleccions ja han passat. Hauria de ser una etapa de llum, però en canvi sempre acostuma a ser una etapa fosca

Aquestes eleccions també han estat així. La majoria de candidats han dedicat més temps a atacar els altres que a defensar el seu projecte. És bo que es presentin diferents opcions, ja que aquesta és l'única manera de tenir alternatives constructives. El problema sovint és que els projectes es basen en mentides, en falses il·lusions, en irrealitats, o en errors per desconeixement de l’estructura blaugrana.

 

Són per tots conegudes les martingales d’alguns per guanyar unes eleccions. Qui no recorda el famós fitxatge de Beckham que Laporta va dir en el seu dia que tenia tancat? Els errors els tolero, les mentides no. No tot val per guanyar uns comicis. En Laporta mentider, per molt gloriosa que va ser esportivament la seva etapa com a president, hauria d’haver-se quedat a casa mirant vídeos d’en Beckham amb la samarreta blanca.

 

“Som Gent Normal” amb forta presència santcugatenca va visitar la Penya Blaugrana de Sant Cugat ja fa uns quants mesos per exposar a la Junta la seva proposta. Malauradament no van saber connectar amb els socis blaugranes durant la campanya electoral i això els va deixar sense gaires opcions.

 

És d’agrair que els candidats Freixa, Bartomeu i Benedito volguessin exposar les seves propostes als socis santcugatencs durant la campanya, i que els tres comptessin amb la PBSC per organitzar els respectius actes. El projecte de Penyes ambiciós com cap altre “Segle XXI” que va endegar el president Bartomeu en l’anterior legislatura tindrà continuïtat en aquest mandat. Això és un excel·lent aval que segur que els ha ajudat per guanyar les eleccions.

 

Moltes coses a fer, però per sobre de tot, i com sempre acaba passant, malauradament tot dependrà de si entra o no la piloteta. Així de cruel i irreal és el món del futbol.

 

 
Comentaris

Destaquem